Hygiëne is belangrijk

Hygiëne in een nagelstudio is erg belangrijk. Ik geef hier dan ook flink wat aandacht aan, want niet iedereen beseft waarom dit zo belangrijk is. Hygiëne is de verzamelnaam voor alles wat je doet om gezond te blijven. Door hygiënisch te werken zorg ik er voor, dat de verspreiding van bacteriën beperkt blijft.

 

Persoonlijk hygiëne

Met persoonlijke hygiëne bedoelen we de verzorging van ons eigen lichaam. Goede persoonlijke hygiëne is een belangrijk onderdeel bij het voorkomen van ziektes en infecties. Ik start dan ook elke behandeling met het wassen van de handen met water en hand zeep. Het is een goed begin en een kleine moeite. Handhygiëne is een belangrijk middel om de kans op besmetting van anderen te verkleinen.

 

Algemene hygiëne

Dit is het schoonhouden van de omgeving waarin je leeft en werkt. Het risico dat je loopt bij een onjuiste desinfectie van je materialen en omgeving is te groot om te negeren. Ik vind het zelf belangrijk dat ik bekend sta als een goede salon en daarbij staat hygiëne hoog in het vaandel. Nagelstylist(e) worden en zijn is een serieus beroep. Cliënten verdienen het dat hun handen en nagels op een hygiënische manier behandeld worden.

 

Hygiëne @TERRI's

  • De studio wordt dagelijks gereinigd met een desinfectiemiddel.
  • Na elke klant wordt de behandeltafel schoongemaakt met een desinfectiemiddel.
  • Handen worden voor de behandeling gewassen en ontsmet.
  • Bovendien heeft iedere klant een eigen set van vijlen om optimale hygiëne te kunnen garanderen.