Bruidsmake-up

Bij een bruidsmake-up beginnen we altijd met een afspraak om een proefmake-up te maken. Op die manier kunnen we inventariseren wat uw wensen zijn en samen met u bespreken wat de aanpak wordt. De afspraak voor de proefmake-up doen we meestal zo’n 3 tot 4 weken voor de huwelijksdatum.

Tijdens de proefmake-up bespreekt u welke stijl- en kleurwensen u heeft. Aan de hand van uw persoonlijke uiterlijke kenmerken, voorkeuren en uw bruidskleding zal ik u een passend advies geven over de te gebruiken kleuren en stijl. Het totaalplaatje moet immers perfect zijn: uw trouwrapportage is misschien wel de enige professionele fotoshoot die u in uw leven doet.


Op de trouwdag…


Voor het verzorgen van uw bruidsmake-up moet u op de trouwdag zeker een uur tot anderhalf uur rekenen. De styling van uw haren kan pas na de make-up gedaan worden. Dus plan de afspraak met de kapper pas na de make-up.

 

Ook tijdens uw trouwdag maak ik gebruik van de professionele producten waarmee ik altijd werk. Dit garandeert een optimale kwaliteit en houdbaarheid van de aangebrachte make-up.

Suggestie:

Moeder, schoonmoeder, zusje(s), schoonzusje(s), bruidsmeisje(s) kunnen ook gestyled worden.

 

Kosten:

Bruidsmake-up incl. proef: €119,- (aanbetaling: €59,50)

Bruidsgasten make-up: €35,50 p.p.

 

 

Live muziek voor in de kerk of tijdens uw feest?

BOEK JAZZSALSA!!!

 

Two sisters from another mister...  /  Dos hermanas de otro señor...
met een zinderende passie voor JAZZ en SALSA!

 

Een zeer verrassende mix... zowel qua genre als qua taal.
JazzSalsa neemt u mee op een muzikale reis van het Noordelijke naar Zuidelijke halfrond.

Deze twee dames staan garant voor een optreden vol dans, plezier en warme zomerse sferen!

Voetjes van de vloer want stilstaan is absoluut geen optie! JazzSalsa is te boeken in combinatie met een DJ. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.